Ingrediente
- 6 galbenusuri
- 750 de grame biscuiti
- 2 pachete cu unt 85%grasime
- 1/2 cana cu nuca pisata
- 6 linguri cu ness
- 3 linguri de cacao
- o cana cu zahar pudra
- esenta de rom
- 4 plicuri de zahar vanilat
250 ml de cafea rece neindulcita
Mod de preparare
Untul se freaca bine impreuna cu zaharul pudra si zaharul vanilat.
galbenusurile se freaca cu un praf de sare si se adauga peste unt.
Adaugam nucile pisate bine si iar amestecam bine.
Punem nessul, cacaoa si romul amestecand bine bine.
Pe un platou asezam un rand de biscuiti, care ii inmuiem in cafea.
Peste biscuiti punem crema, apoi iar biscuiti inmuiati in cafea si tot asa pana terminam biscuitii si crema.
Eu l-am imbracat in nuca si nuca de cocos.
Se da la frigider timp de 24 de ore si apoi se serveste.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de cioco-ness" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|