Tort Padurea Neagra

Postat de bitza in Torturi
19 Mar 2011 | 7614 vizualizari
Tort Padurea Neagra

Ingrediente

  • Blat:
  • 200 g faina
  • 250 g zahar
  • 70 g cacao
  • 10 g praf de copt
  • 450 ml lapte
  • 35 g ulei
  • Crema:
  • 500 ml frisca
  • 700 g visine din compot

Mod de preparare

Blatul:

Faina se amesteca cu zaharul,cacaua si praful de copt,apoi se adauga laptele si uleiul si se omogenizeaza.

Compozitia o sa fie mai lichida decat la un blat cu oua.
Aluatul se toarna intr-o forma cu diametrul de 24-26 cm,tapetata cu gartie de copt sau unsa si tapetata cu faina.

Blatul se coce la foc mediu-mic pentru aprox 45 minute.Se face testul scobitorii,daca aceasta iese curata inseamna ca blatul este gata.

Blatul se lasa sa se raceasca complet,pana a doua zi ar fi ideal,si apoi se taie in 2 foi.

Frisca se bate tare.
Pe una din foi se intinde un strat de frisca,apoi visine,frisca si blat.Se decoreaza cu frisca,visine si ciocolata.

sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Padurea Neagra" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tort Padurea Neagra

Postat de Oana

Tort Padurea Neagra

Incepe cu blatul: Separa ouale si mixeaza albusurile cu un praf de sare si cu zaharul si zaharul vanilat, pana obtii o bezea tare Adauga apoi galbenusurile si...

Citeste continuarea

Shwarzwälder torte - Tort Padurea Neagra si o dubla aniversare!

Postat de Corina33

Shwarzwälder torte - Tort Padurea Neagra si o dubla aniversare!

Pregatim mai intai blatul : se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga pe rand cate o lingura de zahar si se mexeaza pana se topeste. Dupa ce am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.03.2011, 18:33
vreau si eu o felie
la 19.03.2011, 18:54
superb...
la 19.03.2011, 18:54
O splendoare!!!
la 19.03.2011, 19:10
bun
la 19.03.2011, 19:28
Minunat.

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking