Tort padurea neagra la pahar

Postat de bitza in Torturi
27 Apr 2010 | 7835 vizualizari
Tort padurea neagra la pahar

Sa nu credeti ca era ceva programat ca nu e asa.Am vrut sa fac o rulada,am facut un blat de cacao si cum nu reusesc niciodata sa rulez mi s-a rupt!Nu am vrut sa-l arunc degeaba si mi-a venit ideea asta;asa ca a doua zi am luat frisca si visine si gata.

Ingrediente

  • Blat
  • 4 oua 
  • 150 g faina
  • 150 zahar
  • 2 linguri cacao
  • 300-400 ml frisca
  • 1 borcan de visine mare

Mod de preparare

blatul de rulada:Mixam ouale cu zaharul si un praf de sare pana isi dubleaza volumul si se deschid la culoare dupa care incorporam treptat faina si cacaoa amestecand de jos in sus.Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu, timp de 10-15 minute.Si acum am taiat bucati potrivite pt ca mi s-a rupt.:D

ASAMBLARE:In fiecare pahar am pus cateva bucatele de blat,am insiropat cu lichidul de la compot,am pus frisca si visine(fara sambure),iar blat,frisca si visine.Se orneaza cu frisca si visine si se rade ciocolata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort padurea neagra la pahar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tort cu cafea si glazura de ciocolata

Postat de simona72

Tort cu cafea si glazura de ciocolata

Pentru blat: se separa albusurile de galbenusuri. Se mixeaza albusurile cu praful de sare timp de 2 minute. Se adauga cate o lingura de zahar si se mixeaza pana obtinem o bezea ferma. Se adauga...

Citeste continuarea

Tort aniversar cu crema de lapte si jeleu de capsuni

Postat de Pungasa_Rogue

Tort aniversar cu crema de lapte si jeleu de capsuni

Blat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul pana cand devin ca o bezea....

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.04.2010, 11:32
foarte rapid si crec ca si bun
la 27.04.2010, 11:39
foarte bun rocsi
la 27.04.2010, 12:07
Nota maxima, nu mananc dar le admir
la 27.04.2010, 21:36
Foarte buna ideea si cred ca este si racoritor tortul tau la pahar!
la 07.07.2011, 17:13
arata grozav

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking