Tortilla cu pui si sos Fajita

Postat de panacris in Mancaruri cu carne
15 Sep 2012 | 12592 vizualizari
Tortilla cu pui si sos Fajita

De curand am achizitionat de la LIDL, (ca tot se face reclama pe Bucataras.ro,;)) foi de tortilla. Pe spatele ambalajului, am descoperit si o reteta, asa ca m/am pus pe treaba;)

Ingrediente

  • foi de tortilla
  • pulpe de pui dezosate 500 g,
  • legume ( ardei kapia, ceapa galbena, morcovi, rosii...) 300 g,
  • ulei de masline,
  • varza tocata 100 g
  • condimente fajita

Mod de preparare

Carnea se spala, se taie fideluta si se prajeste intr-un vas wok, in putin ulei de masline. Intre timp se curata legumele, se taie cubulete. Condimentele Fajita, ce se gasesc in pachet se amesteca cu 100 ml apa rece si se pun peste carnea prajita, impreuna cu legumele. Se lasa la fiert cca 4 minute, apoi se adauga sosul Fajita ( tot din pachet:D), lasandu/se la fiert cca. 4  minute. Cele opt tortilla se stropesc cu apa rece si se incalzesc cca. 1 minut in cuptorul cu microunde sau cateva secunde in tigaie. Pe fiecare tortila se pune in mijloc putin amestec de carne si varza tocata, se impacheteaza si se servesc fierbinti!;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla cu pui si sos Fajita" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tajine cu chiftele (reteta video)

Postat de JamilaCuisine

Tajine cu chiftele (reteta video)

Punem intr-un bol carnea tocata, adaugam putina ceapa verde tocata, jumatatea din cantitatea de patrunjel si jumatate din cantitatea de condimente, punem sare si putin ulei de masline si amestecam...

Citeste continuarea

Platoul "lenesului"

Postat de Dya

Platoul "lenesului"

Dupa ce am curatat carnea si am spalat-o, o saram dupa gust si o prajim in vase separate. Pastrama de oaie o frigem pe tava sau daca exista conditii o facem la gratar. Intre timp, curatam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.09.2012, 21:15
ce bunatate
la 15.09.2012, 21:15
asa bunatate vreau si eu Cris
la 15.09.2012, 21:18
Mmmm...suna delicios !
la 15.09.2012, 21:19
la 15.09.2012, 21:20
Acum inteleg de ce tu ai cinci caciulite iar eu am doar una... Esti o experta! Bravo.

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking