Tortillas cu fasole in sos picant si branza cheddar

Postat de laylalala in Aperitive / Garnituri
12 Mai 2010 | 6990 vizualizari
Tortillas cu fasole in sos picant si branza cheddar

Ingrediente

  • 1 conserva (400 gr) fasole rosie in sos mexican picant
  • 1 conserva (400 gr) fasole alba in sos tomat
  • 4 foi de tortillas
  • 2 maini pline de branza cheddar rasa

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 200⁰C.
Se amesteca intr-un vas cele 2 conserve de fasole.

Se incalzesc foile de tortillas in cuptorul cu microunde, acoperite, timp de 1 minut.Se scot din cuptor, se imparte amestecul de fasole la cele 4 foi de tortillas, se presara o mare parte din branza rasa si se ruleaza.Se pun foile umplute si rulate intr-un vas termorezistent.Se presara deasupra branza ramasa si se dau la cuptor 10 minute, pana cand branza s-a topit.Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortillas cu fasole in sos picant si branza cheddar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (1)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv placinte cu aluat de casa si branza sarata

Postat de privatelaura

Aperitiv placinte cu aluat de casa si branza sarata

Drojdia proaspătă se faramiteaza într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se activeze. Separat, într-un castron mare, se cerne...

Citeste continuarea

Toba de curcan

Postat de ianculubita

Toba de curcan

Carnea,maruntaiele,zarzavatul,toate curatate,spalate,le punem intr-o oala mare la fiert impreuna cu 1 lingura de sare,dafin,si restul boabelor;ghearele curatate,spalate,le adaugam si pe ele;lasam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.05.2010, 18:35

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking