Ingrediente
pt pasta:
- 200 gr faina
- 2 oua
- 1 praf de sare
pt umplutura:
- sunca
- cascaval
- sos bechamel
- parmezan
Mod de preparare
punem faina intr-un vas si formam o fantana in mijloc unde punem ouale si sarea.
amestecam prima data cu o furculita pana ouale absorb toata faina,apoi cu mana pana obtinem un aluat destul de elastic(dak mai e nevoie mai punem putina faina,depinde de marimea oualelor).
punem aluatul pe masa si il framantam putin apoi il intindem cu sucitorul pana formam o foaie destul de subtire ca de taitei.
mutam foaia pe hartie de cuptor si o ungem cu sos bechamel,deasupra punem sunca,apoi presaram parmezan si punem feliile de cascaval taiate subtiri.
rulam si punem in congelator pentru 10 min,apoi il scoatem si taiem bucatele de 4-5 cm.
punem trandafirasii intr-o tava ,punem deasupra sos bechamel si presaram parmezan,apoi dam la cuptorul preincalzit la 160° timp de 45-50 de min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafirasi de pasta proaspata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|