4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Nu am vrut sa pun aceasta reteta,ptr ca e usoara si (poate banala ptr unii)dar am vrut sa adaug si ceva retete din copilaria mea, mama ne facea mereu cand ni se facea pofta de asa ceva, eu eram fan gogosilor fara zahar, placintelor care nu contineau zahar, tot ce era patiserie fara zahar eu mancam pe rupte :)
Ingrediente
Mod de preparareAm pus intr-un castron faina cernuta. Am adaugat sare si apoi apa cat cuprinde,am framantat bine si am mai adaugat apa daca a fost necesar pana nu se mai lipeste coca de mana. Am rupt bucati (daca vreti mai subtiri se pot rupe bucati mai mici,daca doriti mai groase se rupe mai multa coca).Cand sunt subtiri sunt mai crocante,iar cele mai groase sunt mai moi. Am intins fiecare bucata cu sucitorul si le-am copt in cratita fara ulei,pana s-au rumenit putin. Se pot servi calde sau reci cu gem,ciocolata ptr tartine,miere etc. Se folosesc aceste turte in loc de paine. Pofta buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Turte nedospite(Cococi)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de JamilaCuisine
Punem faina intr-un bol incapator. Facem o gropita in mijloc si turnam laptele caldut in care am dizolvat drojdia uscata si oul incepem sa amestecam bine pentru a incorpora laptele in faina si...
Citeste continuareaPostat de Sim0naWorld
Intr-un vas incapator am cernut faina, apoi am adaugat sarea. Intr-un castron am pus drojdia, pe care am topit-o cu apa calduta. Am adaugat peste faina drojdia cu apa, amestecand cu o...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|