Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai multPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Sendvis de post: Reteta simpla si foarte gustoasa: Prăjiți feliile de pâine într-o tigaie sau pe grătar până când devin ușor crocante și...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta rapida si gustoasa de cobbler cu capsuni: Încălziți cuptorul la 190 de grade Celsius. Spălați și curățați căpșunile, apoi tăiați-le în...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Rețeta de Crostini cu căpșuni, un desert delicios în 10 minute Tăiați pâinea în felii subțiri sau în diagonală, în funcție de...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de cartofi umpluti cu bacon si ciuperci: Fierbeți cartofii în coajă și crestați o felie în partea superioară a fiecăruia....
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și...
Citeste continuareaCum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai multPostat de Corina33
Rețeta este pentru o formă de tort cu diametrul de 22 sau 24 cm, pe care o tapetez cu hartie de copt sau unt și făină. Pentru aluat amestecăm toate ingredientele uscate: făina, zahărul, praful de copt, sarea și coaja de lămâie. Adăugăm untul moale și amestecăm cu mâna până devine sfărâmicios, apoi adăugăm ouăle și frământăm. Aluatul se...
Citeste continuareaPostat de Retete_gustoase
Cum se prepara Reteta simpla si gustoasa de briose delicate cu afine: Preincalzeste cuptorul la 180°C si pune hartii de briose in tava de copt speciala. Spala afinele si usuca-le...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Cel mai bun aluat de pizza reteta de baza Intr-un bol mare, amesteca apa calduta cu zaharul si drojdia. Lasa compozitia sa se odihneasca timp de aproximativ 5-10 minute, pana cand drojdia...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepara Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci Preîncălziți cuptorul la 190°C. Tăiați aluatul foietaj într-o formă potrivită și așezați-l...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepara Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă: Taie friptura rămasă în bucăți mici sau fâșii subțiri. Rade mărunt cașcavalul. Spală și...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepara Budinca de cozonac cu afine și căpșuni - Rețeta unui desert savuros și ușor: Preîncălziți cuptorul la 190°C. Tăiați cozonacul în cuburi...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
In traditia crestina, Joia Mare este considerata ziua in care Iisus a instituit Sfanta Impartasanie sau Euharistia, in timpul Cinei cea de Taina. De asemenea, este ziua in care Iisus a spalat...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Capsunile sunt fructe delicioase si bogate in nutrienti, apreciate pentru gustul lor dulce si aroma lor proaspata. Aceste fructe sunt originare din familia Rosaceae si fac parte din genul...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Planta de soc , cunoscuta si sub numele stiintific Sambucus , este o specie de arbusti sau arbori mici din familia Caprifoliaceae. Este recunoscuta pentru florile sale albe parfumate si fructele...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|