Vinete cu bacon si cascaval la cuptor

Postat de Bunica in Mancaruri cu carne
14 Iul 2013 | 9248 vizualizari
Vinete cu bacon si cascaval la cuptor

Vinete cu bacon si cascaval la cuptor un preparat pentru un pranz satios.Initial l-am gandit pentru 3 portii,dar fiind foarte satios -4 portii lejer.Stiuuuuuu ca o sa spuneti ca este bomba calorica,dar ganditi-va cat revine per portie;)

Ingrediente

  • o vanata
  • 150 g.cascaval Delaco
  • 150 g.bacon
  • unt pentru uns forma

Mod de preparare

Vanata se feliaza rondele ,sareaza si se lasa 10-15 min.

Spalam dondelele de vanata,le tamponam cu un prosop absorbant si le coacem in tigaia dry cooker.

Cascavalul se rade.

Baconul se taie felii subtiri.

OUngem cu unt o foerma termorezistenta si asamblam:strat de vinete,bacon cascaval.

Vor fi cate doua straturi din fiecare.

Se da la cuptorul incins la 170 grade pentru 20 min. ,pana se topeste cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu bacon si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancare de cartofi cu ardei copt si carnati

Postat de katty

Mancare de cartofi cu ardei copt si carnati

Crestam carnatii in 2-3 locuri si ii punem la rumenit intr-o cratita in uleiul incins. Cand s-au rumenit frumos pe toate partile ii scoatem intr-o farfurie. In uleiul ramas calim ceapa tocata fin....

Citeste continuarea

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Postat de sufletista

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Carnea o spalam, o stergem cu un prosop de bucatarie. Intr-un bol, amestecam condimente dupa gust si condimentam carnea. Intr-o tigaie, incalzim uleiul si prajim carnea pe ambele parti,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.07.2013, 08:35
buna mancarica de sezon !!!
la 14.07.2013, 08:50
Am venit la masa,Buni!
la 14.07.2013, 08:53
Un mic dejun apetisant!
la 14.07.2013, 09:04
Buna idee!
la 14.07.2013, 09:05
Este atat de gustoooooos ca............ai manca toata tava

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking