Vinete pane cu usturoi

Postat de andaoana in Aperitive / Garnituri
29 Iul 2013 | 4562 vizualizari
Vinete pane cu usturoi

Vinetele imi plac foarte mult , si de aceea le fac in multe feluri

Ingrediente

  • vinete
  • ou
  • faina
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • ulei

Mod de preparare

Vinetele le spalam si le stergem , le taiem pe lung cam de un deget grosime . Le presarm cu sare si le lasam sa stea asa catva timp ( cand sunt gata lasa un suc ) .

Intr-un castron batem ouale cu putina sare .

Pregatim o tigaie in care sa prajim vinetele , punem ulei .

Vinetele le dam prin faina, prin ou , le punem la prajit pana se rumenesc si le luam pe un servetel de hartie ca sa absoarba ulei in exces ( daca e nevoie se poate schimba de mai multe ori servetelul ) .

Punem pe ele mujdei de usturoi facut asa cum va place .( eu am ales un mujdei simplu cu usturoi, sare si putin iaurt grecesc )

Pofta mare

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de vinete pane cu sos de rosii

Postat de Bucataras

Reteta de vinete pane cu sos de rosii

Iata cum se prepara Reteta de vinete pane cu sos de rosii:  Rumeniți ușor mugurii de pin într-o tigaie. Curățați de coajă si tăiați vinetele în fâșii...

Citeste continuarea

Dovlecei si vinete pane, cu mozzarella si sos de usturoi

Postat de AdrianUdrea

Dovlecei si vinete pane, cu mozzarella si sos de usturoi

Se spala bine vanata si dovlecelul, se sterg cu prosoape absorbante si se taie in rondele de 5-6 mm grosime. Se asaza pe o suprafata plana si se presara cu sare. Se lasa 3-5 minute pana se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.07.2013, 10:28
la 29.07.2013, 10:31
bune
la 29.07.2013, 10:32
bune!
la 29.07.2013, 11:02
la 29.07.2013, 11:38
ce bune

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking