Vinete umplute

Postat de caroline in Mancaruri de legume
17 Iun 2014 | 5738 vizualizari
Vinete umplute

Ador legumele...in orice combinatie...iar aceste vinete umplute au fost atit de delicioase. Merita incercate :)

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 4 fire ceapa verde
  • 1\2 ardei gras rosu
  • 1\2 ardei gras galben
  • 1\2 morcov
  • 1\2 dovlecel
  • 6 felii sunca presata piept curcan
  • 20 gr parmezan
  • 12 felii de rosie
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Vinetele le spalam si le taiem in jumatate pe lungime.Cu ajutorul unei lingurite  scobim interiorul avand grija insa sa nu rupem coaja. ( vanata trebuie sa ramana ca o barcuta).Punem sare si lasam cojile la scurs.

Miezul vinetelor, ardeii,morcovul si dovlecelul le tocam cubulete mici.

Ceapa o spalam si o tocam rondele.Patrunjelul il spalam si il tocam marunt.

Punem putin ulei intr-o tigaie si punem legumele la calit amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn.Potrivim de sare si piper.Spre sfarsit adaugam patrunjelul tocat amestecand .

Spalam cojile vinetelor de sare si le presam cu un servet de hartie.

In fiecare coaja punem din compozitia cu legume pana la jumatate .Asezam apoi felia de sunca peste care punem iarasi din compozitia cu legume.

Presaram parmezan si asezam cate doua felii de rosie.

Asezam vinetele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la 190 grade pentru 20-25 minute.

Se servesc calde.

Pofta buna ! 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Reteta de rulouri de vinete vegetariene, umplute cu nuca si verdeata

Postat de Ksenya

Reteta de rulouri de vinete vegetariene, umplute cu nuca si verdeata

Iata cum se prepara Reteta de rulouri de vinete vegetariene, umplute cu nuca si verdeata Umplutura: Am tras miezul de nuca la tigaie pana s-a rumenit putin, cam  2-3 minute dupa care le...

Citeste continuarea

Reteta de vinete in straturi, cu sos de rosii si cascaval, la cuptor

Postat de vasimur

Reteta de vinete in straturi, cu sos de rosii si cascaval, la cuptor

Iata cum se pregateste Reteta de vinete in straturi, cu sos de rosii si cascaval, la cuptor Spăl ăm vinetele în apă rece și le tăi em rondele, de grosimea unui deget. Pune m...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.06.2014, 21:20
si mie imi plac mult si imi place tot ce e cu legume (mai putin parmezanul pe care eu nu il pun nicaieri
la 17.06.2014, 21:20
la 17.06.2014, 21:20
e-heee...asta e masa mea de seara de la dieta dar fara carne, e cu branza si legume umplutura
la 17.06.2014, 21:33
Va multumesc
la 17.06.2014, 21:33
Foarte bune!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking