Vinete umplute

Postat de gaby_d in Mancaruri cu carne
7 Iul 2010 | 11074 vizualizari
Vinete umplute

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 400 gr carne tocata (eu am pus de porc)
  • 100 gr parmezan ras
  • 1 felie paine
  • un ou
  • 50 ml lapte
  • sare
  • piper
  • 6 felii branza topita
  • 300 gr suc rosii fiert cu putina ceapa calita sare ,piper, foi dafin

Mod de preparare

Vinetele se spala si se se pun la fiert pentru aproximativ 30minute (acum..depinde de vinete, daca-s tinere..ajung si 5-10 minute).

Se taie in doua pe lungime si  li se scobeste miezul care se lasa intr-o sita la scurs.

Se stoarce bine apoi se toaca marunt.

Painea se inmoaie in lapte.

Intr-un bol se amesteca: carnea, parmezanul, oul, painea inmuiata, miezul de vanata tocat, sare si piper.

Intr-o tava se pun vinetele cu scobitura in sus si in fiecare se repartizeaza din  amestecul cu carne.

 Se toarna peste ele suc de rosii.

Se introduc in cuptorul preincalzit pentru aproximativ o ora.

In ultimele 5 minute se pune pe fiecare jumatate de vanata  cate o felie de branza.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de rulouri de vinete vegetariene, umplute cu nuca si verdeata

Postat de Ksenya

Reteta de rulouri de vinete vegetariene, umplute cu nuca si verdeata

Iata cum se prepara Reteta de rulouri de vinete vegetariene, umplute cu nuca si verdeata Umplutura: Am tras miezul de nuca la tigaie pana s-a rumenit putin, cam  2-3 minute dupa care le...

Citeste continuarea

Reteta de vinete in straturi, cu sos de rosii si cascaval, la cuptor

Postat de vasimur

Reteta de vinete in straturi, cu sos de rosii si cascaval, la cuptor

Iata cum se pregateste Reteta de vinete in straturi, cu sos de rosii si cascaval, la cuptor Spăl ăm vinetele în apă rece și le tăi em rondele, de grosimea unui deget. Pune m...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.07.2010, 11:53
mm ce bunatate,o execut deseara ,dar pana atunci pap de la tine !
la 07.07.2010, 12:04
mai gabi draga ce bunatate ai facut tu... si sper k erau tinere vinetele k altfel nu mananc .k nu vreau sa imbatranesc...
la 07.07.2010, 13:03
a gatit Gabytza!!!!!!!!!!
la 07.07.2010, 13:04
fataaa, citisem visine umplute si ma uitam ce-i ala asa mare Tare bine arata!
la 07.07.2010, 13:18
As manca si eu, da' n-am.

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking