Ingrediente
- 1 kg carne vitel
- 3 cepe [ rosie , galbena ]
- 3 ardei[ rosu , galben , verde ]
- 1 ardei iute
- 2 linguri pasta gogosari : http://www.bucataras.ro/retete/pasta-de-gogosari-cu-usturoi-65368.html
- 2 linguri untura proaspata de porc
- 50 ml ulei
- sare
Mod de preparare
Ceapa se curata , se spala si se marunteste .
Caliti usor ceapa in untura.
Adugati carnea spalata si taiata bucati potrivite [ cat o imbucatura ].
Curatati , spalati si taiati ardeii . Adaugati-i la calit . Sarati .
Puneti apa calda cat sa acopere carnea si fierbeti la foc potrivit .
Cand lichidul a scazut si incepe sa se formeze sosul incercati daca este fiarta carnea .
Adugati pasta de gogosari .
Dregeti gustul cu sare si serviti cu garnitura preferata .
Merge foarte bine cu orez fiert simplu .
Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu trio de ardei" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|