Vitel cu trio de ardei

Postat de mihaelar63 in Vita
21 Noi 2014 | 4486 vizualizari
Vitel cu trio de ardei

A poposit in frigiderul nostru un picior de vitel , de ala bun , belgian . Caracteristica acestei rase este ca are masa musculara mai multa si grasime mai putina .

Ingrediente

  • 1 kg carne vitel
  • 3 cepe [ rosie , galbena ]
  • 3 ardei[ rosu , galben , verde ]
  • 1 ardei iute
  • 2 linguri pasta gogosari : http://www.bucataras.ro/retete/pasta-de-gogosari-cu-usturoi-65368.html
  • 2 linguri untura proaspata de porc
  • 50 ml ulei
  • sare

Mod de preparare

Ceapa se curata , se spala si se marunteste .

Caliti usor ceapa in untura.

Adugati carnea spalata si taiata bucati potrivite [ cat o imbucatura ].

Curatati , spalati si taiati ardeii . Adaugati-i la calit . Sarati .

Puneti apa calda cat sa acopere carnea si fierbeti la foc potrivit .

Cand lichidul a scazut si incepe sa se formeze sosul incercati daca este fiarta carnea .

Adugati pasta de gogosari .

Dregeti gustul cu sare si serviti cu garnitura preferata .

Merge foarte bine cu orez fiert simplu .

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu trio de ardei" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute cu sos alb

Postat de gaby_d

Chiftelute cu sos alb

Ceapa curatata si spalata o tai rondele si o calesti doua minute in ulei. Cureti cartofii spalati si-i dai pe razatoare. Painea o inmoi in lapte rece apoi o storci bine in mana. Amesteci...

Citeste continuarea

Sarmale cu varza verde si carne de vitel, la vas roman

Postat de mihaelar63

Sarmale cu varza verde si carne de vitel, la vas roman

Varza se curata de cotor bine si se opareste in apa fierbinte cu otet, foi de dafin si sare. Rolul otetului in apa de oparire este ca va ajuta frunzele de varza sa fie usor elastice...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.11.2014, 17:54
bun tare
la 21.11.2014, 17:54
bunnn
la 21.11.2014, 17:55
buuuun
la 21.11.2014, 18:27
bunatate
la 21.11.2014, 19:06
bun bun

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking