Vol-au-Vent cu salata de Oua

Postat de dentistutza in Aperitive / Garnituri
9 Dec 2010 | 8762 vizualizari
Vol-au-Vent cu salata de Oua

Un aperitiv frumos si foarte gustos.

Ingrediente

  • 1 pachet aluat-foetaj
  • 6 oua
  • 1 legatura ceapa verde
  • 4 linguri maioneza
  • 1 lingura mustar fin
  • curry (pasta sau praf) dupa gust

Mod de preparare

Foaia de aluat se taie in forme rotunde. Jumate din numarul de cercuri se taie cu o forma cu diametrul mai mic astfel incat sa rezulte un inel. Inelul se suprapune cercului de baza si toate aceste forme se pun pe o tava de cuptor unsa sau tapetata cu hartie de copt/aluminiu. Se inteapa baza cu o furculita si ( nu este obligatoriu) se pot umple cu boabe de fasole pt. ca sa nu creasca" fundul" cosuletelor.    Se coc in cuptorul bine incins pana se umfla frumos si se rumenesc.

Salata de oua:  ouale fierte tari se taie micut si se amesteca usor cu ceapa taiata rondele foarte fine ,inclusiv partea verde.Se adauga si restul de ingrediente si se potriveste de gust.  Vol-au-vent ul rece se umple cu acesta salata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vol-au-Vent cu salata de Oua" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv saratele cu branza

Postat de gaby_d

Aperitiv saratele cu branza

Intr-un bol am pus untul taiat cubulete, cascavalul ras, drojdia, o lingurita de sare si smantana. Am omogenizat putin apoi am pus faina si am inceput sa framant cu mana. La inceput veti...

Citeste continuarea

Mamaliguta cu oua, branza si cascaval

Postat de Pungasa_Rogue

Mamaliguta cu oua, branza si cascaval

Mamaliga: Apa, uleiul si sarea se pun intr-un tuci la foc. Inainte ca apa sa atinga punctul de fierbere, se adauga, in ploaie, malaiul si se mesteca energic cu un tel. Se lasa sa clocoteasca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.12.2010, 11:48
super
la 09.12.2010, 12:16
vai ce bunatate!!!!
la 09.12.2010, 12:34
arata bun
la 09.12.2010, 13:28
la 09.12.2010, 13:57
grozav ce facusi tu aici

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking