Ouale se bat bine impreuna cu zaharul si zaharul vanilat.
Se adauga iaurtul, treptat, si apoi apa minerala, putin cate putin.
Se amesteca bine ingredientele iar separate amestecam faina cu: bicarbonatul, sarea si praful de copt.
Amestecul de faina se pune peste cel de iaurt, putin cate putin.
Compozitia trebuie sa fie ceva mai groasa decat cea de la chec. Daca vi se pare prea moala mai adaugati o lingura sau doua cu faina.
Se unge cu unt sadnwhich maker-ul iar apoi se pune la incins.
Cand s-a incins torni din compozitie cat sa umpli forma de jos.
Se lasa pana cand sandwhich maker-ul arata ca s-a facut, se aprinde un bec verde la mine, si se scoate din priza.
Il taiem in doua bucati pentru a-l putea intoarce mai bine.
Dupa ce l-am intors, bagam din nou in priza sandwhich maker-ul si lasam iar pana se aprinde beculetul.
Eu le-am servit cu sirop de fructe de padure.
Pofta buna!