Zucchini umplut cu feta

Postat de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri
23 Mai 2010 | 4262 vizualizari
Zucchini umplut cu feta

e o reteta care am gasit-o rasfoind niste carti dintr-o librarie din Koln si mi-a placut tare mult.. ..pana seara am si pus-o in practica...tot ce va pot spune e delicioasa

Ingrediente

  • 4 zucchini
  • 200 gr feta
  • 100 gr cascaval
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ulei masline
  • boia dulce pentru diversitate(optional)
  • folie aluminiu

Mod de preparare

Zuchini se spala si se taie felii insa nu pana la capat. Feta si cascavalul se taie felii si se pun intre feliile de zuchini. Se condimenteaza si se aseaza pe folii se aluminiu

se stropesc cu ulei de masline si se impacheteaza.

Se dau la cuptor 35 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini umplut cu feta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ciuperci prajite (Multicooker)

Postat de Dya

Ciuperci prajite  (Multicooker)

Se curata ciupercutele de coaja, se spala foarte bine si se scurg de apa (se lasa 10-15 minute intr-o sita). Se asaza apoi in vas, se stropesc cu ulei si se sareaza dupa gust. Se rumenesc...

Citeste continuarea

Briose aperitiv, cu masline, rosii deshidratate si sparanghel

Postat de merisor67

Briose aperitiv, cu masline, rosii deshidratate si sparanghel

Amestecăm ouăle cu un praf de sare, adăugăm o lingură din uleiul de la roșiile deshidratate, care este plăcut aromatizat, smântâna, mozzarella și omogenizăm compoziția....

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.05.2010, 19:44
waw, e ca vanata? ca e prima data cand aud de zuchini.... Oricum, felicitari, arata foarte bine!
la 23.05.2010, 21:16
super bine arat felicitari 5 fucri
la 24.05.2010, 10:52
Ina, dupa cate stiu eu sunt un soi de dovlecei.......bine mai arata,5 furcu...............
la 24.05.2010, 14:23
ms pentru aprecieri...zucchini e un soi de dovlecel ce se cultiva mai ales in zona mediteraneana

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking