Aperitive in pomisor

Postat de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri
20 Mai 2010 | 3953 vizualizari
Aperitive in pomisor

cum v-am promis am folosit pomisorul si l-am impodobit cat mai vesel

Ingrediente

  • cascaval
  • branza
  • bacon
  • sunculita taraneasca
  • masline verzi
  • rosie
  • aluat foietaj

Mod de preparare

1.se intinde foaia de aluat decongelata si se umple cu bacon se ruleaza se taie rondele si se coc la cuptor.

2.partea a doua de aluat: se intinde o foaie se presara cubulete de branza si cascaval  si se acopera cu bentite de aluat ca un gratar.Se preara susan si se coc taiate triunghiuri.

3.Pe farfuriora pomisorului asszam foietajele iar pe crengute cubulete de cascaval , branza ,mezeluri si masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive in pomisor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciuperci umplute cu carne tocata si legume

Postat de rocsi_1612

Ciuperci umplute cu carne tocata si legume

Spalam ciupercile, indepartam cozile, le lasam la scurs cu gura in jos pe un prosop curat, apoi le presaram cu sare. Curatam ceapa, o tocam marunt, morcovul il decojim si il facem cubulete...

Citeste continuarea

Budinca de dovlecei cu branza si hering

Postat de rocsi_1612

Budinca de dovlecei cu branza si hering

Spalam dovleceii, ii dam pe razatoarea mare si ii punem intr-o sita la scurs. Ceapa o curatam, o tocam marunt. Patrunjelul il spalam, indepartam cozile si il tocam. Casul il dam pe razatoarea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.05.2010, 19:50
Waw ce frumos e si ce inpodobit e vin prima si vin cu 5 furculite sa ma servesc cu toate
la 20.05.2010, 19:57
chiar ca este vesel...............sa-l stapanesti sanataoasa si sa te bucuri de el..................5 furcu.
la 20.05.2010, 20:17
ce frumos arata de abea astept sa-l primesc si eu
la 20.05.2010, 20:18
foarte frumos
la 20.05.2010, 20:25
Frumos.

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking