Bilute de cartofi cu rozmarin

Postat de lilik in Aperitive / Garnituri
8 Iun 2011 | 8577 vizualizari
Bilute de cartofi cu rozmarin

reteta nu-mi apartine...mi-a dat-o o cunostinta, eu am modificat-o putin si a iesit asa...sunt f gustoase iar daca nu va place rozmarinul il puteti inlocui cu ceva ce va place...sunt super...

Ingrediente

  • 400-450 gr cartofi
  • 1/2 ramurica de rozmarin(cateva ace tocate marunt)
  • 4 linguri pesmet
  • 1 ou mic
  • 2 linguri de parmezan ras
  • sare,piper

Mod de preparare

Punem cartofii la fiert(eu am folosit cartofi noi) pana intra usor furculita in ei fara sa se farame apoi ii scurgem bine de apa si ii curatam de coaja.

Lasam cartofii sa se racoreasca putin apoi ii pasam ca pt piure si ii amestecam cu restul ingredientelor.

Din compozitia obtinuta luam cu o lingurita si facem bilute cam cat o nuca.

Le punem pe o tava tapetata cu hartie  si le dam la  cuptorul incins la 180° timp de 30 de minute.

Din aceasta cantitate ies 20 de bilute.se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de cartofi cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv tocinei de cartofi cu branza sarata

Postat de merisor67

Aperitiv tocinei de cartofi cu branza sarata

Curățăm cartofii și îi dăm pe răzătoarea mare, apoi îi scurgem bine de lichid, presându-i în mâini. Dăm pe răzătoare și brânza telemea, sau o...

Citeste continuarea

Chec aperitiv

Postat de simona72

Chec aperitiv

Ouale la temperatura camerei, se mixeaza impreuna cu sarea pana isi dubleaza volumul. Se adauga in fir subtire uleiul de dovleac mixand la viteza mica. Adaugam apoi laptele batut mixand la aceeasi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.06.2011, 20:18
la 08.06.2011, 20:19
la 08.06.2011, 20:23
ne place !!! ne place!!!
la 08.06.2011, 20:26
daca sunt la cuptor imi plac..cele facute in ulei prea se imbiba cu grasime...
la 08.06.2011, 20:47

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking