RETETE VIDEO

Cum transformi un șnițel într-o delicatesă: Sandviș crocant cu pui și ceapă caramelizată

Postat de Bucataras

Cum transformi un șnițel într-o delicatesă: Sandviș crocant cu pui și ceapă caramelizată

Prăjiți pâinea: Încălziți 1-2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie. Adăugați feliile de pâine și prăjiți-le până devin aurii și crocante pe...

Citeste continuarea

Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post

Postat de Bucataras

Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post

 Cum se prepara Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post Se pune la fiert apă cu sare, într-o oală suficient de mare pentru a cuprinde conopida. Se curăță...

Citeste continuarea

Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branza

Postat de Bucataras

Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branza

Iata cum se prepara reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branza Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și călește ceapa tocată mărunt până devine...

Citeste continuarea

Reteta de humus cu leurda

Postat de Bucataras

Reteta de humus cu leurda

Iată cum se prepară rețeta de humus cu leurdă: Pentru ca humusul să iasă fin și cremos, ideal ar fi să îl curățați de coaja rămasă după fiert.  Dacă nu doriți,...

Citeste continuarea

Reteta de praz cu masline si crutoane de mamaliga

Postat de Bucataras

Reteta de praz cu masline si crutoane de mamaliga

Iata cum se prepara Reteta de praz cu masline si crutoane de mamaliga: Tăiați mămăliga rece în cuburi potrivite. Curățați și spălați bine prazul. Tăiați-l în...

Citeste continuarea
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

RETETA ZILEI

Saramura de crap a la Sulina

Postat de Ksenya

Saramura de crap a la Sulina

  Crapul se spala, se curata de solzi, se fileteaza, se scot oasele cu ajutorul unei pensete, se sareaza si se adauga piper si o lingura de votca, se lasa la marinat de cu seara inante de preparare sau minim 2 ore. Se incinge gratarul, se pune bucata de crap pe gratar, se tine cate 5 minute pe ambele parti (10 minute). Tot atunci se pun pe gratar rosiile,...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI RETETE

Mușuroi de cârtiță

Postat de caroline

Incepem prin prepararea blatului , separand albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le frecam cu cele 30 ml ulei si 30 ml apa. Albusurile le batem spuma cu un vârf de sare .Adaugam...

Citeste continuarea

Creveti cu usturoi reteta rapida si sanatoasa

Postat de bucatarasa

Cum se prepara Creveti cu usturoi reteta rapida si sanatoasa Curata si decongeleaza crevetii, daca este necesar, si scurge-i bine de apa. Indeparteaza coaja si vena neagra de pe spatele...

Citeste continuarea

Reteta delicioasa de Prajitura cu miere si crema de vanilie, gust autentic si textura fina

Postat de miha

Cum se prepara Reteta delicioasa de Prajitura cu miere si crema de vanilie, gust autentic si textura fina: Foi: Ouale se mixeaza cu zaharul, pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga...

Citeste continuarea

Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post

Postat de privatelaura

Cum se prepara Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post: Cu o seara inainte, am pus fasolea la hidratat in apa cu 1 lgta bicarbonat de sodiu.  A doua...

Citeste continuarea

Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post

Postat de Bucataras

 Cum se prepara Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post Se pune la fiert apă cu sare, într-o oală suficient de mare pentru a cuprinde conopida. Se curăță...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI ARTICOLE

Choux à la crème cu căpșuni - Cum să prepari o rețetă delicioasă și ușoară!

Postat de Bucataras

Choux à la crème , cunoscut și sub numele de profiterol, este un desert clasic francez constând în choux (gogoșele) umplute cu cremă de vanilie sau alte creme...

Citeste continuarea

Sparanghelul, supranumit si "Hrana regilor" - Origini si beneficii pentru organism

Postat de Bucataras

Sparanghelul, supranumit "Hrana regilor", esteo legumă gustoasă care are o istorie bogată și este apreciat pentru gustul său distinct și valoarea sa nutritivă.  Este...

Citeste continuarea

Ghid rapid pentru alegerea celor mai sanatoase tigai pentru gatit: 8 puncte importante

Postat de Stella29

Materiale sigure pentru gatit: Alegeti tigai fabricate din materiale sigure, cum ar fi otelul inoxidabil (inoxul), fonta emailata, ceramica sau titanul, care sunt non-toxice si nu elibereaza...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking