Bors de perisoare

Postat de ela in Supe/Ciorbe
6 Mar 2010 | 4890 vizualizari
Bors de perisoare

Ingrediente

  • 250gr carne tocata amestec,
  • 1morcov mare,
  • 1radacina patrunjel,
  • 1radacina pastarnac,
  • 1/2ardei rosu,
  • 3cepe,
  • 3linguri orez,
  • 1ou,
  • bors,
  • 1mana teietei,
  • sare,
  • piper,
  • leustean,
  • patrunjel,
  • 1litru supa legume facuta din vegeta de legume cu sare sau din 2cuburi concentrate de legume

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca bine cu o ceapa mare tocata marunt,se adauga orezul spalat bine,ouale batute cu sare,piper si putin patrunjel.Se formeaza perisoare in mainile ude si se adauga in supa fierbinte si se fierb cam 15minute.Separat se curata si se toaca ceapa,ardeiul se taie marunt,la fel morcovul,pastarnacultelina si se pun la distuit in putin ulei cu apa,se adauga 2litri de apa si se fierbe 30minute.Se adauga teieteii si perisoarele scoase din supa de legume si se mai lasa pe foc 10minute,adaugand spre sfarsit borsul  si se mai potriveste de gust.Se ia de pe foc si se adauga leustean si patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de perisoare

Postat de oanapl

Ciorba de perisoare

Tai afumătura felii și le pui la fiert în apă cu sare. Cureți și speli legumele: țelina, păstârnacul, morcovul, ardeiul, dovlecelul, roșia și ceapa. Dai morcovul pe...

Citeste continuarea

Bors de perisoare din salau la Multicooker Crock-Pot Express

Postat de simona72

Bors de perisoare din salau la Multicooker Crock-Pot Express

Carnea de peste se taie bucati si se trece prin masina de tocat carne sau printr-un robot de bucatarie. Peste pestele tocat adaugam cozile de ceapa tocate fin, patrunjelul tocat marunt, oul, sare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.03.2010, 08:55
gata, ai facut borsul, sa aveti pofta
la 06.03.2010, 12:42
pofta o sa aiba doar sotul caci eu nu mananc ciorbe

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking