Bors de rata cu zdrente de ou

Postat de madi_marin in Ciorbe
17 Apr 2010 | 10661 vizualizari
Bors de rata cu zdrente de ou

Ingrediente

  • 1 spate de rata
  • 2 cartofi mari
  • 2 morcovi
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 100 g taitei
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 l bors
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 legatura de leustean

 

Mod de preparare

Spatele de rata se curata de pielea ramasa, se spala si se pune la fiert in apa rece. Cand s-a fiert se scoate la racit.

Ceapa verde se toaca marunt, iar morcovii , telina si pastarnacul se rad pe razatoarea cu ochiuri mari. Cartofii se taie cubulete.  Se pun toate in zeama in care  a fiert spatele de rata si se pun la foc mic sa fiarba bine.

Cand si legumele sunt gata  se pune carnita curatata de pe oase . Se adauga apoi sucul de rosii, pastele si borsul clocotit. Oul se bate ca pentru omleta si se toarna in fir subtire in ciorba ca sa obtinem zdrente. Se potriveste gustul cu sare si piper ( sau delikat de pui, gaina) si se stinge focul. Se adauga verdeata tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de rata cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorbă de dovlecei cu zdrențe

Postat de panacris

Ciorbă de dovlecei cu zdrențe

Ceapa, ardeiul curățat și tocat mărunt, se pun la călit în vasul MultiCooker-ului,adăugându-se,  cca. 2 linguri de ulei de măsline, și grăsimea de rață, apoi se...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

Comentarii

la 17.04.2010, 22:42
la 17.04.2010, 22:46
Miha....inca e cald borsul....te invit la o portie si la o barfa....
la 17.04.2010, 22:56
cred ca este foarte bun borsul!am facut si eu azi,dar cu carne de porc!imi place foarte mult bolul!
la 17.04.2010, 23:43
Bun borsul asta. Cred ca aia e cana fetei tale, nu? L-a mancat? As veni sa pap si eu
la 17.04.2010, 23:50
nu am mai mancat o ciorba de ceva vreme, cred k ar fi cazul, inghit in sec la cum arata

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking