Ingrediente
- 500 g amestec de legume tocate (congelate)
- 50 g ardei gras tocat (congelat)
- 1 ceapa
- 1 cartof
- 1,5 l bors de casa
- 3 linguri ulei
- 2 lingurite leustean tocat (uscat)
- sare, piper
- 3-4 peperoni acri
Mod de preparare
Caliti cateva minute in ulei ceapa tocata si ardeiul gras, apoi adaugati celelalte legume si cartoful curatat si taiat in bucati mari. Adaugati 1,5 l apa si putina sare. Lasati sa fiarba la foc mic 20 minute.
Separat puneti la fiert borsul cu verdeata tocata. Cand da in clocot turnati-l in oala cu ciorba si lasati sa mai fiarba inca 10 minute, la foc mic. Dregeti gustul de sare si piper. Puneti borsul cu legume in supiera, adaugati restul de verdeata si peperoni intregi.
Am gasit in magazin, la raionul congelate, amestec de legume tocate pentru bors romanesc. Puteti folosi si o combinatie de legume proaspete. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors romanesc (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (6)
|