Branza picanta cu marar verde ” asubana ”

Postat de asubana in Aperitive / Garnituri
5 Mar 2011 | 4798 vizualizari
Branza picanta cu marar verde ” asubana ”

- Daca vrei sa faci un platou cu gustare rece traditionala poti umple o rosie cu aceasta pasta iese super fain.

Ingrediente

  • 150g branza (oi,telemea,burduf,cas sarat dupa preferinte),
  • ceapa verde sau uscata dupa gust,
  • 1 legatura de marar verde ,
  • 1 ardei iute proaspat,
  • 1 lingura ulei de masline,
  • 2 rosii ,
  • se condimenteaza dupa gust,.

Mod de preparare

Se amesteca branza,(daca este cas dulce se da prin razatoare si se sareaza),ceapa,ardeiul si mararul( se toaca marunt).Se amesteca cu uleiul pana devine o pasta tartinabila.Se orneaza cu rosii proaspete bine coapte.

Se poate servi cu paine prajita - tartinute sau tip salata.



”asubana” va ureaza pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza picanta cu marar verde ” asubana ”" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chec aperitiv cu parizer de porc

Postat de roxana_simona

Chec aperitiv cu parizer de porc

Ouale se amesteca bine cu condimentele si faina amestecata cu praful de copt. Parizerul se taie cuburi si se amesteca cu compozitia de ou,morcovul si cascavalul se dau pe razatoarea mare iar...

Citeste continuarea

Aperitiv cuburi cu spanac si crema de branza cu ciuperci

Postat de oanapl

Aperitiv cuburi cu spanac si crema de branza cu ciuperci

Pentru blat, separi ouale, dupa care freci galbenusurile cu uleiul, sarea si spanacul tocat marunt. Adaugi smantana si faina cernuta cu praful de copt. Separat, bati albusurile spuma tare si le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.03.2011, 11:54
la 05.03.2011, 12:06
la 05.03.2011, 14:48
Ce frumos arata..
la 05.03.2011, 15:08
Arata grozav!
la 05.03.2011, 18:49
arata grozav

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking