Branza picanta cu marar verde ” asubana ”

Postat de asubana in Aperitive / Garnituri
5 Mar 2011 | 4781 vizualizari
Branza picanta cu marar verde ” asubana ”

- Daca vrei sa faci un platou cu gustare rece traditionala poti umple o rosie cu aceasta pasta iese super fain.

Ingrediente

  • 150g branza (oi,telemea,burduf,cas sarat dupa preferinte),
  • ceapa verde sau uscata dupa gust,
  • 1 legatura de marar verde ,
  • 1 ardei iute proaspat,
  • 1 lingura ulei de masline,
  • 2 rosii ,
  • se condimenteaza dupa gust,.

Mod de preparare

Se amesteca branza,(daca este cas dulce se da prin razatoare si se sareaza),ceapa,ardeiul si mararul( se toaca marunt).Se amesteca cu uleiul pana devine o pasta tartinabila.Se orneaza cu rosii proaspete bine coapte.

Se poate servi cu paine prajita - tartinute sau tip salata.



”asubana” va ureaza pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza picanta cu marar verde ” asubana ”" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pasta de fasole cu bacon si sos de ceapa

Postat de merisor67

Pasta de fasole cu bacon si sos de ceapa

Punem fasolea bine spalata, la inmuiat de seara, in apa multa. Dimineata, scurgem apa si frecam fasolea pentru a-i indeparta pelicula de deasupra, atat cat se poate indeparta. Punem fasolea...

Citeste continuarea

Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burduf

Postat de AlexTeacher

Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burduf

Pentru inceput activam drojdia. Punem o lingura de faina si o lingurita de zahar intr-un bol, adaugam drojdia uscata si turnam laptele batut caldut si laptele dulce caldut. Amestecam bine cu un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.03.2011, 11:54
la 05.03.2011, 12:06
la 05.03.2011, 14:48
Ce frumos arata..
la 05.03.2011, 15:08
Arata grozav!
la 05.03.2011, 18:49
arata grozav

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking