''Briose'' cu carne si legume

Postat de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri
3 Apr 2013 | 4789 vizualizari
''Briose'' cu carne si legume

Pentru ca vremea asta mi-a stricat planurile,am ajuns din nou in bucatarie si m-am impiedicat de niste chestii,asa ca le-am facut de petrecanie....

Ingrediente

  • 240 g carne tocata
  • 240 g legume -morcov,cartof,fasole verde,mazare
  • 2 leg de ceapa verde-10 buc
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 4 oua
  • 3 linguri faina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Mai intai punem apa la fiert in care adaugam legumele pret de 10 min sa fiarba,le scoatem si le scurgem de apa.Ceapa,mararul,patrunjelul tocate marunt.Punem carnea intr-un bol,adaugam sare si piper,dupa gust,apoi ceapa,mararul si patrunjelul,omogenizam compozitia.Legumele scurse le punem peste carne,spargem 4 oua si cu 3 linguri de faina si formam o compozitie omogena. Punem compozitia in forme de briosa si dam la cuptor cca 40-45 min.Se pot servi si calde si reci.Sa aveti pofta,daca va trece prin cap sa le pregatiti vreodata !

Daca ti-a placut reteta noastra "''Briose'' cu carne si legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Aperitiv briose cu mix de legume, carne si cascaval

Postat de merisor67

Aperitiv briose cu mix de legume, carne si cascaval

Topim untul într-o tigaie încăpătoare și adăugăm legumele congelate. Le lăsăm să se decongeleze, amestecându-le ușor, pe foc, apoi le lăsăm la răcit. Tăiem...

Citeste continuarea

Briose aperitiv cu carne, cus-cus, porumb si multe legume

Postat de panacris

Briose aperitiv cu carne, cus-cus, porumb si multe legume

Pentru cuș-cuș: Se pune apa la fiert, după ce a început să bolborosească, se adaugă sarea și uleiul de măsline, apoi se adaugă cușcușul și se oprește focul. Se acoperă și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.04.2013, 15:13
Ai ma,de ce chestii faine te-ai impiedicat
la 03.04.2013, 15:14
foarte faine
la 03.04.2013, 15:15
Multumesc,Dia,Ralu !
la 03.04.2013, 15:16
Ce grozave si bune sunt
la 03.04.2013, 15:18
Trimite si la mine ca n-am mancare

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking