Briose cu salam

Postat de Giorgia_gio in Aperitive / Garnituri
26 Iun 2013 | 7288 vizualizari
Briose cu salam

Mie cand mi-e foame,atunci am chef sa gatesc,nu conteaza cat de greu sau usor e :)) Bine mai zice motanelul nostru ca atunci cand imi e foame sa imi fac un sendvis ca ori de la foame ori de la altceva mi s-a rasturnat tava cu briose,gata de pus in cuptor=)) Tremuram apoi de nervi si de foame cred=))E bine totusi ca a cazut tava in sus si am salvat compozitia :))o parte din ea:))

Ingrediente

  • 5 oua
  • 100 gr branza Feta
  • 200 gr salam
  • 200 ml smantana
  • 100 ml lapte
  • 250 gr faina
  • o lingurita praf de copt


Mod de preparare

Amestecam ouale cu branza rasa,adaugam smantana,laptele si salamul taiat cubulete si amestecam bine,adaugam si faina amestecata cu praful de copt si omogenizam bine.Punem compozitia in formele pt briose in care am pus hartiute pt briose,punem 3/4 ca briosele vor creste in cuptor.Adaugam tava in cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu salam" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Pizza in forme de briose

Postat de momo121

Pizza in forme de briose

Pentru inceput facem un aluat ca o pasta mai groasa ca la clatitele americane:       Intr-un bol punem faina cu drojdia, parmezanul si daca mancati mai sarat puteti sa mai...

Citeste continuarea

Aperitiv briose cu salam, mazare, porumb si morcov

Postat de Pungasa_Rogue

Aperitiv briose cu salam, mazare, porumb si morcov

Mazarea, porumbul si morcovul se clatesc cu apa rece si se pun la fiert in apa clocotita, cu o lingurita de sare. Se fierb 10-15 minute. Salamul se taie cubulete, se prajeste, dupa care se da...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.06.2013, 15:05
tot raul spre bine, au iesit foarte bine
la 26.06.2013, 15:05
ce bune sunt...le mananci cu ochii..!!!
la 26.06.2013, 15:06
la 26.06.2013, 15:10
la 26.06.2013, 15:13
deci ai "recuperat" buinisor din ele ))
bune

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking