Bucățele de vită cu cartofi și varză dulce

Postat de panacris in Vita
30 Iul 2014 | 4589 vizualizari
Bucățele de vită cu cartofi și varză dulce

Din nou l-am supus la teste pe Laurențiu-Ionel;) Un altfel de gulyas, adaptat după ingredientele din cămară, frigider ;), aromat în stil unguresc cu semințe de chimen;)

Ingrediente

  • bucățele de vită 500 g,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • usturoi 4 căței,
  • ulei de măsline 3 linguri,
  • morcov 1 bucată,
  • ardei verde 1 bucată,
  • tije de țelină 2 bucăți,
  • sare iodată,
  • boia de ardei dulce,
  • piper proaspăt măcinat,
  • foi de dafin 2 bucăți,
  • cimbru,
  • chimen 1/2 linguriță,
  • cartofi roșii de Covasna 6 bucăți,
  • varză albă cca. 500 g,
  • roșii 2 bucăți.

Mod de preparare

În oala vasului Multicooker-ului, se pune uleiul de măsline, se adaugă bucățelele de vită și usturoiul mărunțit. Se apasă butonul MENIU, apoi se selectează  programul FRY, se selectează COOKING TIME, se selectează 10 minute, apoi se apasă START și se amesctă ocazional. După ce a expirat timpul, se adaugă legumele curățate și tocate, adică ceapa, morcovul, ardeiul, tijele de țelină, apoi se asezonează de mirodenii, se amestecă și se setează Multicooker-ul la programul STEW pentru 60 de  minute, apoi se apasă butonul START. După finalizare, se adaugă cartofii curățați și tăiați în patru, varza fideluță, roșiile tocate și se mai gătesc la programul STEW, 30 de minute. După ce s-a finalizat programul, Multicooker-ul trece automat pe modul KEEP WARM. Se deconectează aparatul de la sursa de curent. Mâncarea se servește ca atare, fierbinte, acompaniată de ardei iute sau smântănă, după gustul fiecăruia. Spor și poftă bună! 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucățele de vită cu cartofi și varză dulce" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba cu carne afumata, perisoare si zeama de varza

Postat de panacris

Ciorba cu carne afumata, perisoare si zeama de varza

Zarzavaturile se curăță, se toacă mărunt și se pun la călit în puțin ulei și apă, într-o oală de cca. 5000 ml., împreună cu bucățele de carne, cca. 10 minute la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.07.2014, 19:40
Îmi place combinaţia, carnea de vită e super în varză, iar dulceaţa cartofului vine ca un catalizator pentru varză.
la 30.07.2014, 19:44
Padre
la 30.07.2014, 19:45
Padre a abordat asa filozofic mancarea asta ca eu nu mai pot sa zic nimic )))))))
la 30.07.2014, 19:47
Dia, exact asta voiam sa spun si eu... o portie facuta gata vreau si eu...
la 30.07.2014, 19:55
Dia, Lili, haideți la noi, că nu prea e bătaie Doar eu mă lupt cu mâncărica asta Am făcut greșeala cu chimenul )

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking