Cacciatore

Postat de caroline in Pui
28 Noi 2011 | 3171 vizualizari
Cacciatore

din poza nu pare o mincare super,dar va garantez ca este.de vina la mine au fost ciupercile care s-au inegrit si au stricat aspectul(dar nu si gustul) :)

Ingrediente

  • 4 pulpe pui
  • 200 gr ciuperci
  • 100 gr ceapa
  • 100 gr rosii
  •  oregano
  • cimbru
  • 100 ml vin alb
  • 2 catei usturoi
  • 70 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pulpele se rumenesc in jumatate din cantitatea de ulei, apoi se pun intr-un vas pentru cuptor. Se arunca uleiul in care s-au prajit pulpele, apoi se pune cealalta jumatate din cantitatea de ulei si se prajeste usturoiul tocat marunt, ceapa taiata juliennne, dupa care se rastoarna peste pulpe. Ciupercile taiate in bucati mai mici, rosiile taiate felii, vinul si putina apa se pun la fiert 10 minute, dupa care se condimenteaza totul. Compozitia de rosii si ciuperci se toarna cu tot cu zeama in vasul cu pulpe, se acopera cu capac si se tine la cuptorul incins la 180 grade celsius aproximativ 30 minute. Oregano si cimbru se adauga preparatului inainte de a fi introdus la cuptor.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cacciatore" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui cacciatore

Postat de MotanLaOale

Pui cacciatore

Pulpele de pui se curata, se spala, se usuca si se presara cu boia, sare si piper. Intr-o cratita se pune uleiul si se prajesc bucatile de pui pe ambele parti si se scot. In acelasi ulei se...

Citeste continuarea

Pui cacciatore

Postat de licurici_lra

Pui cacciatore

Pulpele de pui se spala bine, apoi se dau cu sare, piper si amestec de ierburi italiene. Se rumesc, pe ambele parti, in ulei incins. Se adauga cate putina apa, pentru a nu se prinde de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.11.2011, 15:15
la 28.11.2011, 16:21
Sunt convinsa ca e foarte buna !!
la 28.11.2011, 16:23
trebuie sa fie buna
la 28.11.2011, 17:55
Gustul conteaza
la 28.11.2011, 19:13

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking