Baclava
Postat de Ela68
Mai intai preparam siropul. Punem la fiert la foc mic apa cu zaharul , cam 30 minute, procedand la fel ca la orice dulceata. Cand s-a legat, stingem focul si asteptam 15-20 minute ca siropul sa se...
Citeste continuareaMie imi place sa le spun piersicute si imi plac foarte mult....
Ingrediente
Mod de preparareOuale se freaca cu zaharul pana devin spumoase,se adauga uleiul ca la maioneza, coaja de lamaie,praful de copt si faina,cat sa se lege o coca din care se fac niste bilute,potrivite,nici prea mici nici prea mari.Se coc cca 20-25 min,cuptorul incins inainte. Dupa ce se racesc cat putem sa le tinem in mana se scobesc in mijloc.Amestecam gemul cu ce am scobit din piersicute,daca dorim adaugam si ceva esente,dupa gust.Se umplu doua cate doua,se inmoaie in colorant alimentar,rosu,galben,verde,depinde ce culori avem si se tavalesc prin zahar.... Daca ti-a placut reteta noastra "Caise sau piersicute,seamana..." nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de Ela68
Mai intai preparam siropul. Punem la fiert la foc mic apa cu zaharul , cam 30 minute, procedand la fel ca la orice dulceata. Cand s-a legat, stingem focul si asteptam 15-20 minute ca siropul sa se...
Citeste continuareaPostat de gospodariu
Se deschide pachetul de foi de placinta proaspete si se intinde pe planseta. Branza de vaci se amesteca foarte bine cu ouale, zaharul, zaharul vanilinat si sarea.Se adauga apoi coaja de lamaie...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|