Canelonni cu somon si dovlecel

Postat de rodicamaria in Cannelloni
22 Sep 2012 | 6570 vizualizari
Canelonni cu somon si dovlecel

Ingrediente

  • 1 medalion de somon
  • 500 g dovlecel ras
  • 1 lingura ardei kapia macint
  • 1 lingura vegeta de la borcan(vezi reteta mea mai veche)
  • 100 g branza proaspata
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita marar
  • sare
  • piper
  • 14 buc.canelonni
  • 200 g cascaval
  • 1 lingurita unt pt.uns tava
  • Pt.sosul alb
  • 600 ml lapte
  • 30 unt
  • 2 linguri de faina

Mod de preparare

Se prepara sosul alb: untul se topeste la foc mic.Se da deoparte si se pune faina,se amesteca bine ,apoi se toarna laptele,cate putin si se amesteca sa nu se formeze cocoloase.Se pune apoi pe foc mic,amestecand continuu.Se dau cateva clocote si se da deoparte .Se lasa la racit,se amesteca din cand in cand ca sa nu formeze crusta deasupra.

Medalionul de somon se curata de piele si oase si se taie cubulete mici,apoi se amesteca cu dovlecelul,oul,branza,vegeta,mararul si ardeiul.Se potriveste gustul de sare si piper.

Se iau canelonni si se umplu cu acest amestec.

Tava Pyroflam se unge cu unt,se toarna 1/4 di sosul alb,se aseaza canelonni umplute si se toarna restul de sos,care trebuie sa acopere tot.

Se da la cuptorul preincalzit.Dupa 30 min se presara deasupra si cascavalul dat pe razatoarea mare.

Se mai da la cuptor,la foc mic,pana cand se rumeneste deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Canelonni cu somon si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cannelloni cu carne de curcan

Postat de Ela68

Cannelloni cu carne de curcan

1. Ceapa tocata marunt, usturoiul taiat si morcovul ras se calesc in putin  ulei, dupa care se adauga carnea si se lasa pana se evapora complet apa rezultata. Punem apoi rosiile, sarea,...

Citeste continuarea

Cannelloni cu ricotta si spanac

Postat de caroline

Cannelloni cu ricotta si spanac

Spanacul il spalam si il punem la fiert in apa fierbinte cu sare . Cand a fiert , il punem intr-o sita astfel incat sa se scurga bine de apa de fierbere .  Punem o tigaie cu putin ulei ,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.09.2012, 15:07
Ce idee geniala! La favorite cu ea
la 22.09.2012, 15:26
E cam mult de lucru,cu umplutul.Data viitoare o sa fac cu foi de lasana.
la 22.09.2012, 16:10
Rodica , si eu am facut canelloni, dar cu pui Asa ca te inteleg
la 22.09.2012, 17:20
bun tare!
la 22.09.2012, 18:02

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking