Cannelloni cu branza si verdeata

Postat de rocsi_1612 in Cannelloni
20 Iun 2012 | 8008 vizualizari
Cannelloni cu branza si verdeata

Ingrediente

  • 10 tuburi cannelloni
  • 350 gr branza de vaci
  • 2 cepe verzi
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • Sos bechamel:
  • 550 ml lapte
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-un bol punem branza. Ceapa o spalam si o taiem rondele. Mararul si patrunjelul il spalam si il tocam marunt. Punem peste branza verdeata si ceapa, apoi dam gust cu sare si piper. Punem si cele doua si amestecam bine. Cu aceasta compozitie umplem cannelloni.

Sosul bechamel: Intr-o cratita punem untul la topit. Adaugam faina si amestecam bine. Laptele il turnam treptat, dar sa fie putin caldut. Amestecam cu un tel pana se dizolva bine faina si nu se formeaza nici un cocolos. Lasam sa fiarba la foc potrivit, mai invartim din cand in cand. Punem un praf de sare,  unul de piper si cand s-a ingrosat putin tragem sosul de pe foc. Ungem un vas yena, termorezistent sau de care doriti, cu uleiul. Asezam pastele umplute, iar deasupra venim cu sosul, pe care il distribuim uniform.

Deasupra presaram putin patrunjel verde. Dam vasul in cuptor, apoi dam si drumul la cuptor. La inceput vasul sa fie acoperit, iar mai spre final dati capacul la o parte ca sa prinda putina crusta. Cand sunt gata le scoatem la racorit.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cannelloni cu carne si cascaval

Postat de Oana

Cannelloni cu carne si cascaval

Penstru sosul de carne, se mixeaza la robot ceapa, usturoiul si morcovul, se amesteca cu carnea si se pun toate intr-o craticioara, pe foc, sa se inabuseasca. Se amesteca din cand in cand, pana ce...

Citeste continuarea

Cannelloni cu ricotta si spanac

Postat de caroline

Cannelloni cu ricotta si spanac

Spanacul il spalam si il punem la fiert in apa fierbinte cu sare . Cand a fiert , il punem intr-o sita astfel incat sa se scurga bine de apa de fierbere .  Punem o tigaie cu putin ulei ,...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Comentarii

la 20.06.2012, 22:06
Mmmm...ce idee buna!
la 20.06.2012, 22:07
gustoase
la 20.06.2012, 22:17
yammmmmmmmmmmmm!!!!!!!
la 20.06.2012, 22:21
wow.......vreau si eu o portie.
la 20.06.2012, 22:34
Dai si mie?

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking