Ingrediente
- Cannelloni 200 gr.
- carne tocata mixta porc si vita 500 g
- ulei de masline 30 ml.
- pasta de tomate 300 ml.
- oregano
- sos de rosii aromat gen Bolognesse
- cascaval 50 g
- unt 50 g.
- sare iodata
- piper proaspat macinat
- sos bechamel 300 ml.
Mod de preparare
Carnea tocata se prajeste usor in vasul wok cu un strop de ulei de masline, se adauga pasta de tomate diluata cu putina apa, se asezoneaza de sare, piper si oregano si se lasa la fiert, acoperit la foc mic cca. 20 de minute. Intre timp se prepara sosul bechamel, din cca. 50 g unt, 2 linguri de faina si 300 ml lapte. Sosurile se lasa la racit. Pastele Cannelloni se umplu, nefierte, cu compozitia de carne, se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu putin unt si un strat de sos de rosii. La final se acopera cu sos de rosii aromat si sosul becahmel. Deasupra se pun cativa fulgi de unt si felii de cascaval, se acopera si sa da la cuptorul preincins, cca. 25 de minute la foc mediu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de vita si porc" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|