Ingrediente
- Ingrediente:
- 250 g paste cannelloni
- 300 g piept de pui afumat
- 100 g ciuperci proaspete
- 1 morcov mic
- câteva felii de praz
- 250 ml bulion
- 400 ml lapte
- 4 linguri amidon
- coriandru
- vegeta
- piper
- unt
- cașcaval clasic
- emmentaler
Mod de preparare
Într-o tigaie generoasă se călesc în unt prazul, morcovul tăiat rondele și ciupercile timp de 3 minute. Pieptul de pui se dă prin mașina de tocat, apoi se adaugă și el în tigaie. După alte 3 minute se adaugă bulionul și se mai lasă puțin pe foc.
Când carnea este gătită, umplem pastele cu compoziția obținută, apoi le așezăm într-o tavă unsă cu unt.
Într-un castron, pregătim sosul bechamel din lapte, amidon și unt. Eu am bătut doar laptele cu amidonul, cubulețele de unt punându-le direct în tavă. Am adăugat și un praf de sare.
Dăm tava la cuptor pentru 30 de minute la 180 de grade. Când timpul s-a scurs, o scoatem pentru a adăuga brânzeturile rase, apoi o introducem din nou la 200 de grade până când se formează o crustă aurie.
La final, tăiem astfel încât cannelloni să rămână întregi. Se pot servi atât reci, cât și calzi.
Poftă bună tuturor!!! :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu piept de pui afumat și mix de brânzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (25)
|