Cârnaţi de oaie şi porc & Salată de varză roşie şi gulie

Postat de DinDragostePentruGatit in Oaie
14 Apr 2012 | 5408 vizualizari
Cârnaţi de oaie şi porc & Salată de varză roşie şi gulie

Ingrediente

  • 2 cârnaţi de oaie şi 1 de porc;
  • un vârf lgţ rozmarin;
  • un vârf lgţ cimbru;
  • puţin chimen;
  • 2-3 căţei de usturoi;
  • 100 mL vin alb.

Salata

  • 1/4 varză roşie (mică);
  • 1 gulie;
  • zeamă de lămâie;
  • ulei de măsline (opţional, eu acum n-am mai pus, s-a scurs grăsime pe de cârnaţi);
  • sare;
  • piper (proaspăt măcinat).

Mod de preparare

 

Se spală cârnaţii, se şterg, se înţeapă cu scobitoarea de câteva ori şi se pun într-o tigaie încinsă. 

După ce s-au rumenit se adaugă vinul, condimentele şi usturoiul. Se lasă pe foc câteva minute.

Se scot cârnaţii pe salată şi se servesc cât sunt calzi. 

 

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cârnaţi de oaie şi porc & Salată de varză roşie şi gulie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pulpa de miel fiarta in vin pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Postat de gaby_d

Pulpa de miel fiarta in vin pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Am incercat 4 variante de marinare a mielului - in vin alb, rosu, bere si lamaie. Preferata mea a fost berea ;). A iesit cea mai grozava carnita, desi absolut toate 5 retete cu miel au fost...

Citeste continuarea

Drob de miel in foi de placinta

Postat de MotanLaOale

Drob de miel in foi de placinta

Organele de miel se curata, se spala si se pun la fiert in apa rece cat sa le acopere. Se lasa sa dea 2-3 clocote dupa care se arunca apa cu spuma maronie formata si se clatesc si organele de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.04.2012, 01:22
la 14.04.2012, 10:04
la 14.04.2012, 16:59
arata bine
la 14.04.2012, 17:14
bun
la 14.04.2012, 22:01

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking