Cartofi "crestati", la cuptor

Postat de Patricia_Iordache_79 in Aperitive / Garnituri
29 Aug 2013 | 20455 vizualizari
Cartofi "crestati", la cuptor

Multumesc Merisor, multumesc Rocsi, pentru idee! http://www.bucataras.ro/retete/cartofi-condimentati-la-cuptor-38523.html sau aici: http://www.bucataras.ro/retete/cartofi-aromati-la-cuptor-37832.html. Mi-au placut foarte mult!

Ingrediente

  • 1 kg. cartofi;
  • boia de ardei dulce;
  • sare;
  • usturoi granulat;
  • ulei de masline;
  • ierburi de Provence;

Mod de preparare

Curatam cartofii de coaja si ii spalam.

Ii crestam cu ajutorul unui cutit, dara fara a taia pana la baza.

Condimentam printre crestaturi cu boia, sare, usturoi granulat si ierburi de Provence.

Ungem o tava cu putin ulei si asezam cartofii. Ii stropim cu ulei de masline si dam tava la cuptor, la 180-200 grade, pentru aproximativ 40 minute pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi "crestati", la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Rulada de carne tocata cu cascaval

Postat de RuxyRux

Rulada de carne tocata cu cascaval

Se toaca carnea, apoi se amesteca cu ardeii tocati cubulete, ouale batute bine, pesmetul, ceapa tocata marunt si maslinele fara samburi taiate bucatele. Se potriveste gustul de sare, piper,...

Citeste continuarea

Aperitiv cornuri cu salam si cascaval Delaco

Postat de reisnaor_2006

Aperitiv cornuri cu salam si cascaval Delaco

Dizolvam pliculetul de drojdie in doua trei linguri de lapte cald. Untul sau margarina il dizolvam in restul de lapte cald. Adaugam faina si framantam pana obtinem un aluat moale si nelipicios....

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.08.2013, 16:00
arata apetisant!
la 29.08.2013, 16:01
da vreu,f bunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn1
la 29.08.2013, 16:02
la 29.08.2013, 16:05
la 29.08.2013, 16:06
Vaaaaai, cat de bine arata!

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking