Chiftele din peste cu sos si piure de cartofi...

Postat de rock46hunt in Peste
30 Mar 2014 | 6758 vizualizari
Chiftele din peste cu sos si piure de cartofi...

Pentru moment traiesc intr-o zona unde pestele se poate captura aproximativ usor...asa ca nu ma dau la o parte din calea pestelui... :)

Ingrediente

  • 8 fileuri
  • ceapa
  • usturoi
  • cartofi
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • pesmet
  • patrunjel proaspat
  • marar
  • cimbru
  • bulion
  • ulei

Mod de preparare

Logic...se captureaza pestele...se scot fileurile de preferat fara piele dupa care se baga la masina de tocat si se toaca impreuna cu o ceapa calita,2catei de usturoi,un cartof fiert,pesmet...

Dupa ce toate au fost tocate,se adauga ouale,sare,piper,cimbru,marar,patrunjel proaspat tocat si se amesteca bine.

Se fac chiftele nu prea mari,se turtesc putin si se pun la prajit...

Intre timp se pregateste piureul de cartofi si sosul dintr-o ceapa inabusita ,bulion si ulei...sare se da dupa gust...

Le-am servit calde alaturi de un vin rosu sec... :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din peste cu sos si piure de cartofi..." nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Merlucius cu bere neagra, in crusta de malai, la cuptor

Postat de mihaelar63

Merlucius cu bere neagra, in crusta de malai, la cuptor

Pestele se spala bine si se curata in interior. Cu ajutorul unei foarfeci de bucatarie curatati pestele de aripioare. Aveti grija acestea sunt dispuse si pe spate si...

Citeste continuarea

Stiuca cu fasole verde si leurda

Postat de mihaelar63

Stiuca cu fasole verde si leurda

Inelele de stiuca portionate se sareaza , se dau prin faina de malai si se prajesc pe ambele parti in ulei incins[ pana devin rumene ]. Spalati ardeiul si verdeturile . Ardeiul se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.03.2014, 22:24
bune bune
la 30.03.2014, 23:59
ce prezentare frumoasa!
la 31.03.2014, 05:59
arata foarte bine
la 31.03.2014, 08:07
Felicitari pentru pestele prins si pentru felul cum l-ai gatit. Arata grozav chiftelutele
la 31.03.2014, 11:09

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking