Ingrediente
- 8 fileuri
- ceapa
- usturoi
- cartofi
- sare
- piper
- 2 oua
- pesmet
- patrunjel proaspat
- marar
- cimbru
- bulion
- ulei
Mod de preparare
Logic...se captureaza pestele...se scot fileurile de preferat fara piele dupa care se baga la masina de tocat si se toaca impreuna cu o ceapa calita,2catei de usturoi,un cartof fiert,pesmet...
Dupa ce toate au fost tocate,se adauga ouale,sare,piper,cimbru,marar,patrunjel proaspat tocat si se amesteca bine.
Se fac chiftele nu prea mari,se turtesc putin si se pun la prajit...
Intre timp se pregateste piureul de cartofi si sosul dintr-o ceapa inabusita ,bulion si ulei...sare se da dupa gust...
Le-am servit calde alaturi de un vin rosu sec... :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din peste cu sos si piure de cartofi..." nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|