Chiftele din peste cu sos si piure de cartofi...

Postat de rock46hunt in Peste
30 Mar 2014 | 6772 vizualizari
Chiftele din peste cu sos si piure de cartofi...

Pentru moment traiesc intr-o zona unde pestele se poate captura aproximativ usor...asa ca nu ma dau la o parte din calea pestelui... :)

Ingrediente

  • 8 fileuri
  • ceapa
  • usturoi
  • cartofi
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • pesmet
  • patrunjel proaspat
  • marar
  • cimbru
  • bulion
  • ulei

Mod de preparare

Logic...se captureaza pestele...se scot fileurile de preferat fara piele dupa care se baga la masina de tocat si se toaca impreuna cu o ceapa calita,2catei de usturoi,un cartof fiert,pesmet...

Dupa ce toate au fost tocate,se adauga ouale,sare,piper,cimbru,marar,patrunjel proaspat tocat si se amesteca bine.

Se fac chiftele nu prea mari,se turtesc putin si se pun la prajit...

Intre timp se pregateste piureul de cartofi si sosul dintr-o ceapa inabusita ,bulion si ulei...sare se da dupa gust...

Le-am servit calde alaturi de un vin rosu sec... :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din peste cu sos si piure de cartofi..." nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

File de dorada in sos de portocale si rozmarin, cu legume

Postat de mirela0911

File de dorada in sos de portocale si rozmarin, cu legume

Se spala bucatile de peste si se lasa sa se scurga de apa, eventual se sterg cu prosoape de hartie. Se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin, rasnite proaspat. Se curata cartofii, se spala,...

Citeste continuarea

Peste la tava, pe pat de legume

Postat de Ina

Peste la tava, pe pat de legume

Curatam pestele, il spalam si-l taiem in fasii de 2 cm. grosime pe care le  condimentam cu sare, le trecem prin faina si le prajim cate un minut pe fiecare parte in ulei incins. ...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.03.2014, 22:24
bune bune
la 30.03.2014, 23:59
ce prezentare frumoasa!
la 31.03.2014, 05:59
arata foarte bine
la 31.03.2014, 08:07
Felicitari pentru pestele prins si pentru felul cum l-ai gatit. Arata grozav chiftelutele
la 31.03.2014, 11:09

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking