Chiftele din peste cu sos si piure de cartofi...

Postat de rock46hunt in Peste
30 Mar 2014 | 6817 vizualizari
Chiftele din peste cu sos si piure de cartofi...

Pentru moment traiesc intr-o zona unde pestele se poate captura aproximativ usor...asa ca nu ma dau la o parte din calea pestelui... :)

Ingrediente

  • 8 fileuri
  • ceapa
  • usturoi
  • cartofi
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • pesmet
  • patrunjel proaspat
  • marar
  • cimbru
  • bulion
  • ulei

Mod de preparare

Logic...se captureaza pestele...se scot fileurile de preferat fara piele dupa care se baga la masina de tocat si se toaca impreuna cu o ceapa calita,2catei de usturoi,un cartof fiert,pesmet...

Dupa ce toate au fost tocate,se adauga ouale,sare,piper,cimbru,marar,patrunjel proaspat tocat si se amesteca bine.

Se fac chiftele nu prea mari,se turtesc putin si se pun la prajit...

Intre timp se pregateste piureul de cartofi si sosul dintr-o ceapa inabusita ,bulion si ulei...sare se da dupa gust...

Le-am servit calde alaturi de un vin rosu sec... :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din peste cu sos si piure de cartofi..." nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Chiftele cu ton

Postat de rocsi_1612

Chiftele cu ton

Curatam morcovul, cartoful, le spalam si le punem la fiert cu un praf de sare. Cand sunt patrunse le scurgem de apa, pe lasam la racorit. Desfacem tonul, uleiul il scurgem, il punem intr-un...

Citeste continuarea

Macrou la cuptor cu legume

Postat de katty

Macrou la cuptor cu legume

Curatam si spalam toate legumele. Tocam ceapa julienne, morcovul rondele subtiri, ardeiul gras fasii, iar dovlecelul si vanata cuburi mai maricele. Usturoiul il tocam fin, iar rosiile le tocam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.03.2014, 22:24
bune bune
la 30.03.2014, 23:59
ce prezentare frumoasa!
la 31.03.2014, 05:59
arata foarte bine
la 31.03.2014, 08:07
Felicitari pentru pestele prins si pentru felul cum l-ai gatit. Arata grozav chiftelutele
la 31.03.2014, 11:09

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking