Ingrediente
- chiftele de carne cu cartof - 10 bucati
- o ceapa
- 6-7 catei de usturoi ( o capatana mai mare)
- o cutie cu rosii decojite in bulion
- 3-4 linguri cu ulei
- sare, delikatvg
- o lingurita rasa cu piper boabe
- 2 foi de dafin
- patrunjel, marar
Mod de preparare
Cepa si usturoiul taiate fasii fine se calesc in 3-4 linguri de ulei si putina apa . Cand devin aurii, se adauga rosiile tocate marunt , delikatul sau sarea, foile de dafin si piperul si o cana cu apa fierbinte. Se lasa sa dea cateva clocote si se adauga chiftelele preparate ca in reteta precedenta.( http://www.bucataras.ro/retete/6842/chiftelute-cu-carne-si-cartofi.html ) .
Dupa ce mai dau cateva clocote se stinge flacara si se adauga patrunjel si/sau marar verde, tocate marunt. Se acopera oala si se mai lasa 10 minute cu capacul pus inainte ca mancarea sa fie servita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|