Chiftelute de cartofi - Aperitiv delicios si usor de preparat

Postat de vero_closca in Aperitive / Garnituri
3 Noi 2011 | 55476 vizualizari
Chiftelute de cartofi - Aperitiv delicios si usor de preparat

 Chiftelute de cartofi dupa o reteta simpla si gustoasa pentru un aperitiv crocant si aromat. Perfecte pentru orice ocazie, chiftelutele de cartofi se prepara rapid si sunt iubite de toata familia! Pentru aceste Chiftelute de cartofi - Aperitiv delicios si usor de preparat, ai nevoie de ingredientele urmatoare: cartofi, ceapa, usturoi, ardei, verdeata, oua.

Ingrediente

  • Ingrediente Chiftelute de cartofi - Aperitiv delicios si usor de preparat
  • 1 kg cartofi fierti in coaja
  • 1 ceapa mare
  • 1 capatana usturoi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 3-4 oua
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Cum se prepara Chiftelute de cartofi - Aperitiv delicios si usor de preparat

Se spala legumele si se curata. Cartofii se dau pe razatoarea mare, ceapa, usturoiul, patrunjelul si ardeiul se toaca marunt. Se amesteca ingredientele cu ouale si faina, se potriveste gustul de sare si piper. Cu ajutorul unei linguri pui chiftelutele in ulei incins si le prajesti  pe ambele parti pana devin aurii. Le scoti pe hartie absorbanta.

Sunt neasteptat de gustoase si le poti consuma si calde dar si reci.

Incearca si reteta de Chiftele de dovlecei si cartofi, la fel de gustoase sau varianta cu carne de Chiftele frantuzesti

Incearca si reteta de Chiftelute de dovlecei, foarte gustoase si bune.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi - Aperitiv delicios si usor de preparat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Cartofi la cuptor, cu sos de ardei copt

Postat de merisor67

Cartofi la cuptor, cu sos de ardei copt

Pentru prepararea cartofilor, punem untul la topit, apoi ridicam vasul de pe foc si adaugam uleiul. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem mai mari. Ii lasam la scurs pe un prosop...

Citeste continuarea

Aperitiv melcisori din foietaj cu bacon si condimente

Postat de AdrianUdrea

Aperitiv melcisori din foietaj cu bacon si condimente

Mai intai lasam aluatul foietaj la dezghetat, atat cat sa se intinda foile frumos. Nu trebuie dezghetat definitiv pentru ca va deveni foarte moale si mai greu de lucrat cu el. Desfacem foile de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.11.2011, 22:29
Eiii...de cand nu ne-am vazut!
la 03.11.2011, 22:40
Ce bine arata chiftelutele pup minunea mica
la 03.11.2011, 22:44
cam de mult nu ne-am vazut!va pup si eu...
la 03.11.2011, 22:45
Daca papa minunea blonda ....clar ca... sunt foarte bune ! Nu ne-am vazut de mult
la 03.11.2011, 22:48
chiar au iesit bune,neasteptat de bune si pufoase!

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking