Ingrediente
- 400 g somon proaspăt
- 1/2 ceapă mică
- 2 căţei de usturoi
- 1 ou
- 1 cartof mare fiert şi curăţat de coajă
- pătrunjel
- mărar
- sare, piper
Mod de preparare
1. Se spală peştele şi se usucă bine cu un şervet de bucătărie. Se taie bucăţi potrivite, după care se curătă de oase, apoi se mărunţeşte într-un blender. Se mai verifică încă o dată de oase.
2. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte într-o lingură de ulei de măsline. Usturoiul se zdrobeşte.
3. Într-un castron se pun peştele, ceapa, cartoful ras, usturoiul, pătrunjelul, mărarul, oul, sarea şi piperul.
4. Se formează chifteluţele şi se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se introduc în cuptor pentru aproximativ 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe de somon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|