Ingrediente
- 500 g carne tocata (porc)
- 4 cartofi potriviti (rasi pe razatoarea mica)
- 2 oua
- 5 catei de usturoi tocati
- un varf de lingurita fulgi de chili
- sare dupa gust
- putin cimbru uscat
- 100 g pesmet alb
Mod de preparare
Cartofii ii curatam, ii spalam si ii dam pe razatoarea mica.
Preparam compozitia de chiftele amestecand toate ingredientele mai putin pesmetul.
Formam in mana chiftelute de marimea dorita, le trecem prin pesmet si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt (au tendinta de a se usca usor in timpul coacerii,asa ca amestecul trebuie sa fie destul de moale)
Le dam la cuptor la temperatura medie (150grade) pentru 45 minute,avand grija sa le intoarcem pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute picante la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|