Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai multPostat de Bucataras
Iata cum se prepara reteta de briose sarate cu sunca si cascaval: Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 180°C și pregătiți tăvile de briose, tapetându-le cu...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar: Mărunțește biscuiții, apoi toarnă peste ei untul topit și amestecă...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola: Taie bagheta de pâine în jumătăți, pe lungime. Stropește feliile de pâine cu...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara reteta de Conopida cu iaurt grecesc: Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Într-un bol mare sau direct tavă, amestecați buchețelele de...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval: Pentru a pregăti aluatul, amestecă oul, sarea, uleiul și chefirul într-un bol mare. Adaugă treptat făina...
Citeste continuareaAperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai multPostat de bucatarasa
Cum se prepara Franzela de casa reteta de paine simpla si pufoasa Pregatirea drojdiei: Daca folosesti drojdie uscata, dizolva drojdia si zaharul in 100 ml de apa calduta. Lasa...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Krant : Am pus zaharul in tigaia wok, am lasat sa se caramelizeze, apoi am adaugat alunele si am amestecat bine, sa se prinda caramelul de alune. Am uns un fund cu ulei si am intins amestecul...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete: Feliază pieptul de pui și condimentează-l cu sare și...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă Decupează rotund feliile de pâine, unge-le cu puțin ulei de măsline și rumenește-le...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Cum se prepara Tort Red Velvet sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare Prepararea blatului: Preincalziti cuptorul la 175°C. Ungeti doua tavi rotunde de 23 cm...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Făina de grâu este unul dintre cele mai utilizate tipuri de făină în bucătărie și vine în mai multe variante, fiecare având caracteristici specifice care le fac...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Din seria ingredientelor minune pe care le ofera natura, scortisoara este preferata multora. Scortisoara este o condiment aromat si versatil, derivat din coaja arborelui de scortisoara....
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Beneficiile consumului de fructe deshidratate Consumul de fructe deshidratate poate aduce numeroase beneficii pentru sanatate, deoarece acestea sunt concentrate in nutrienti si antioxidanti....
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|