Ciorba acra cu galbiori

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
11 Ian 2013 | 9725 vizualizari
Ciorba acra cu galbiori

Softul Bucatarasului mi-a aruncat in seara aceasta in fata dintre retetele salvate la favorite ,, Ciorba cu usturoi '' de la Sidy care continea si galbiori . Imediat un clopotel [ ruginit:)] din memoria mea imi aminteste ca si eu am congelat ceva galbiori .M-am apucat de treaba si a iesit urmatoarea ciorbita . Multumesc Sidy . Multumesc Bucataras. Am fost salvati de a manca o anosta ciorba de varza programata :))).

Ingrediente

  • 500 gr galbiori [ congelati]
  • 200 gr jambon de Serrano
  • 200 gr gogosari marinati
  • 1 ceapa mare
  • 1maciulie usturoi
  • 5 cm soric de porc afumat
  • 50 gr ulei
  • 2 linguri orez
  • +
  • 200 gr smanatana
  • 1 lingura mustar iute
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • patrunjelverde

Mod de preparare

Curatati ceapa si usturoiul , le tocati si le caliti usor in ulei .

Adaugati 2 l apa , galbiorii , jambonul taiat cubulete , soricul fasii si gogosarul marinat julien ,orez si  sare .

Dupa 20 min se amesteca separat oul , smantana si mustarul , se adauga treptat 200 ml zeama calduta adica ,, se desface '' si se adauga peste ciorba la foc mic [ astfel nu vor aparea cocoloase ] .

Serviti ciorba asezonata cu piper si patrunjel verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra cu galbiori" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciorba de sira de porc cu taitei de casa

Postat de gicuta69

Ciorba de sira de porc cu taitei de casa

Spalam oasele bine si le punem la fiert in 3 liti de apa cu un praf de sare. Inlaturam spuma care se formeaza. Daca apa scade prea mult mai adaugam apa fierbinte. Dupa ce oasele au...

Citeste continuarea

Ciorba de praz

Postat de eumimi

Ciorba de praz

Tocam ceapa si morcovul cubulete, iar prazul rondele. Le punem impreuna cu uleiul la calit pentru 7-8 minute, apoi adaugam carnea taiata cuburi si lasam in continuare la calit pentru inca 5-6...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.01.2013, 00:03
la 11.01.2013, 00:22
da frumos mai asezi in farfurie ...iti vine sa papi poza
la 11.01.2013, 00:25
la 11.01.2013, 00:30
la 11.01.2013, 01:08
Ce bine arată

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking