Ciorba cu ciuperci Portobello

Postat de ExploraCuisine in Ciorbe
2 Mar 2011 | 6275 vizualizari
Ciorba cu ciuperci Portobello

O ciorba extraordinar de gustoasa!

Ingrediente

  • 500 g ciuperci Portobello  
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei
  • 1 felie telina
  • 3 catei usturoi mari
  • 1 ou
  • 250 g smantana grasa
  • 100 g iaurt   

Mod de preparare

Se spala ciupercile, se curata de coaja si se taie felii.

Celelalte legume se curata de coaja, ardeiul se toaca marunt, iar radacinoasele se dau pe razatoare.

Intr-o oala mai adanca punem o lingura de ulei si calim putin morcovul cu telina.

Dupa ce s-au inmuiat putin, adaugam ciupercile, ardeiul si 2,5 litri de apa, condimentam cu sare, piper si lasam sa fiarba la foc mic timp de 40 minute.

Cand ciupercile sunt fierte, batem oul intr-un bol, amestecam cu usturoiul zdrobit, smantana si iaurtul, punem 2 polonice din supa si omogenizam amestecul, iar apoi il punem peste ciorba data deoparte.

Condimentam de sare si piper si lasam sa se racesca putin. Servim cu smantana si patrunjel presarat. Bon appetit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu ciuperci Portobello" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ciorba rosie de gaina cu razalai

Postat de mihaelar63

Ciorba rosie de gaina cu razalai

 Carnea de gaina se fierbe bine in apa cu sare. Zeama se foloseste la prepararea ciorbei, carnea se consuma calda in loc de gustare. Legumele se curata si se spala....

Citeste continuarea

Ciorba de perisoare de pui cu paste si smantana

Postat de gurita_ta2005

Ciorba de perisoare de pui cu paste si smantana

Intr-o oala punem apa la fiert. Ceapa o tocam marunt, morcovul il dam pe razatoarea mare, le calim cu ulei de masline si le punem in oala de ciorba. Intr-un castron punem carnea de pui,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.03.2011, 09:35
la 02.03.2011, 10:17
la 02.03.2011, 11:15
la 02.03.2011, 12:49
da!
la 02.03.2011, 13:16
delicioasa

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking