Ciorba cu ciuperci Portobello

Postat de ExploraCuisine in Ciorbe
2 Mar 2011 | 6256 vizualizari
Ciorba cu ciuperci Portobello

O ciorba extraordinar de gustoasa!

Ingrediente

  • 500 g ciuperci Portobello  
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei
  • 1 felie telina
  • 3 catei usturoi mari
  • 1 ou
  • 250 g smantana grasa
  • 100 g iaurt   

Mod de preparare

Se spala ciupercile, se curata de coaja si se taie felii.

Celelalte legume se curata de coaja, ardeiul se toaca marunt, iar radacinoasele se dau pe razatoare.

Intr-o oala mai adanca punem o lingura de ulei si calim putin morcovul cu telina.

Dupa ce s-au inmuiat putin, adaugam ciupercile, ardeiul si 2,5 litri de apa, condimentam cu sare, piper si lasam sa fiarba la foc mic timp de 40 minute.

Cand ciupercile sunt fierte, batem oul intr-un bol, amestecam cu usturoiul zdrobit, smantana si iaurtul, punem 2 polonice din supa si omogenizam amestecul, iar apoi il punem peste ciorba data deoparte.

Condimentam de sare si piper si lasam sa se racesca putin. Servim cu smantana si patrunjel presarat. Bon appetit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu ciuperci Portobello" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de pui cu paste cu ovaz

Postat de katty

Ciorba de pui cu paste cu ovaz

Portionam  carnea, o spalam bine si o punem la fiert. Spumam bine pentru a obtine o zeama limpede..Eu am fiert carnea la oala sub presiune pentru a reduce timpul. Cand carnea este moae...

Citeste continuarea

Ciorba cu perisoare de pui si leustean

Postat de mihaelar63

Ciorba cu perisoare de pui si leustean

Curatati si spalati ceapa si morcovii. Feliati rondele morcovul. Taiati rondele ceapa. Sotati usor in ulei 2 cepe si morcovii  Adaugati orezul si puneti 2 l...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.03.2011, 09:35
la 02.03.2011, 10:17
la 02.03.2011, 11:15
la 02.03.2011, 12:49
da!
la 02.03.2011, 13:16
delicioasa

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking