Ciorba de burta megadelicioasa

Postat de elizahorj in Ciorbe
4 Ian 2013 | 4707 vizualizari
Ciorba de burta megadelicioasa

Recunosc ca in ceea ce priveste ciorba de burta sunt destul de pretentioasa. De altfel nici nu mi-a placut pana acum vreo 3 ani cand am mancat la nunta mea. Asa ca, m-am decis sa testez variante diferite in bucatarie si am ajuns la ceea ce urmeaza.

Ingrediente

  • 500 g burta prefiarta
  • 2 morcovi medii
  • 1 lingura de oregano
  • 1 lingura de cimbru uscat
  • 1 lingura de rozmarin uscat
  • piper(dupa gust)
  • Secretul Gustului (dupa gust)
  • 4 galbenusuri
  • perle de tapioca (daca vreti sa o ingrosati)
  • 100 ml lapte
  • o lingura de ulei de masline cu busuioc

Mod de preparare

Se pune la fiert burta. Pentru ca este prefiarta nu va trebui sa asteptati mult pana se mai fierbe o data (pentru a da gust ciorbei).

Taiati marunt morcovii, adaugati "Secretul Gustului" (cantitatea difera in functie de gustul fiecaruia), o lingura de oregano, o lingura de cimbru, o lingura de rozmarin si piper dupa gust. Amestecati bine, iar dupa vreo 3 minute adaugati 4 galbenusuri frecate bine, o lingura de ulei de masline cu busuioc, 100 ml lapte si perle de tapioca (daca vreti sa iasa mai cremoasa). Lasati sa fiarba aproximativ 30 de minute si...obtineti o ciorba de burta megadelicious.

POFTA BUNA :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta megadelicioasa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de coaste de porc

Postat de MotanLaOale

Ciorba de coaste de porc

Coastele se spala. Ceapa se curata si se toaca. Zarzavatul se curata si se toaca. Ardeii se se curata si se taie patratele. Cartofii se cutata si se taie cuburi. Rosiile se spala si...

Citeste continuarea

Ciorba de burta la ceaun

Postat de Constelatialeu

Ciorba de burta la ceaun

mai intai mergem la macelarie si cumparam materia prima, adica burta de vita, de preferat s ao alegem cu muchie si turloaie de vita. Spalam burta si turloaiele ( oase) foarte bine, apoi le punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.01.2013, 13:12
la 04.01.2013, 13:14
la 04.01.2013, 14:15
Laurenta Daniela si MotanLaOale multumesc
la 04.01.2013, 14:23
la 04.01.2013, 14:26
merge o ciorbita buna ca asta

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking