Ciorba de burta megadelicioasa

Postat de elizahorj in Ciorbe
4 Ian 2013 | 4721 vizualizari
Ciorba de burta megadelicioasa

Recunosc ca in ceea ce priveste ciorba de burta sunt destul de pretentioasa. De altfel nici nu mi-a placut pana acum vreo 3 ani cand am mancat la nunta mea. Asa ca, m-am decis sa testez variante diferite in bucatarie si am ajuns la ceea ce urmeaza.

Ingrediente

  • 500 g burta prefiarta
  • 2 morcovi medii
  • 1 lingura de oregano
  • 1 lingura de cimbru uscat
  • 1 lingura de rozmarin uscat
  • piper(dupa gust)
  • Secretul Gustului (dupa gust)
  • 4 galbenusuri
  • perle de tapioca (daca vreti sa o ingrosati)
  • 100 ml lapte
  • o lingura de ulei de masline cu busuioc

Mod de preparare

Se pune la fiert burta. Pentru ca este prefiarta nu va trebui sa asteptati mult pana se mai fierbe o data (pentru a da gust ciorbei).

Taiati marunt morcovii, adaugati "Secretul Gustului" (cantitatea difera in functie de gustul fiecaruia), o lingura de oregano, o lingura de cimbru, o lingura de rozmarin si piper dupa gust. Amestecati bine, iar dupa vreo 3 minute adaugati 4 galbenusuri frecate bine, o lingura de ulei de masline cu busuioc, 100 ml lapte si perle de tapioca (daca vreti sa iasa mai cremoasa). Lasati sa fiarba aproximativ 30 de minute si...obtineti o ciorba de burta megadelicious.

POFTA BUNA :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta megadelicioasa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de perisoare cu os de vita

Postat de gurita_ta2005

Ciorba de perisoare cu os de vita

Osul de vita se opareste intr-o oala cu apa clocotita.Se scoate si se pune la fiert in apa rece cu sare si piper,se lasa la fiert la foc mic. Ceapa se toaca marunt,pastarnacul il taiem cubulete...

Citeste continuarea

Ciorbita de pastai cu smantana

Postat de RODIMUR

Ciorbita de pastai cu smantana

Păstăile se aleg tinere, verzi, fragede și fără ațe. Se curăță de codițe, se spală și se taie atât cât să încapă în lingură (să nu atârne). Se pun...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.01.2013, 13:12
la 04.01.2013, 13:14
la 04.01.2013, 14:15
Laurenta Daniela si MotanLaOale multumesc
la 04.01.2013, 14:23
la 04.01.2013, 14:26
merge o ciorbita buna ca asta

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking