Ciorba de ciuperci cu hrisca si carne de porc

Postat de Valclaudia in Ciorbe
27 Apr 2014 | 5217 vizualizari
Ciorba de ciuperci cu hrisca si carne de porc

Ingrediente

  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa potrivita
  • 4 ciuperci champinion
  • cca 50 gr. ciuperci pleurotus
  • cca 200 gr. carne de porc (franjuri, carne de lucru)
  • 1 ceasca de hrisca
  • sare si piper dupa gust
  • 4-5 linguri de ulei
  • 1 lingura bobitede mustar
  • 1 legatura patrunjel verde tocat
  • cateva boabe de piper negru
  • 1/2 cutie rosii pasate

Mod de preparare

Curatam ceapa si morcovul, le spalam.

Morcovul se taie rondele, ceapa o maruntim si le calim laolata in ulei.

Ciupercile le spalam si le taiem felii, apoi le adaugam peste morcov si ceapa, punem sare si piper dupa gust, le sotam pana scade apa lasata de ciuperci.

Carnea de porc de taie bucatele si se adauga peste legumele sotate.

Amestecam cu lingura de lemn pana isi schimba carnea culoarea, punem bobitele de mustar si cele de piper, adaugam apa (cca 3-4l) si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se inmoaie legumele si carnea.

Clatim boabele de hrisca in apa rece, le adaugam in ciorba, lasam sa fiarba cca 10 minute apoi adaugam rosiile pasate, mai fierbem alte 10 min, stingem focul, presaram patrunjel verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciuperci cu hrisca si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de potroace a la Radu Anton Roman

Postat de Sylvia

Ciorba de potroace a la Radu Anton Roman

      Este o ciorba perfecta si completa , servita fierbinte cu o bucata zdravana de paine si ardei iute nu mai cere nici o completare....iar realizarea ei este extrem de...

Citeste continuarea

CIORBĂ DE IEPURE

Postat de panacris

CIORBĂ DE IEPURE

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile se curăță, se toacă mărunt și se adaugă la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.04.2014, 15:19
Vai ce pofta am de o ciorbica buna... Si a ta arata mortal
la 27.04.2014, 15:31
la 27.04.2014, 15:32
vin la o portie
la 27.04.2014, 15:32
Ce buna trebe sa fie!!
la 27.04.2014, 16:11
cred ca e tare buna

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking